fbpx

Samsioecommerce AB, org. nr.559164-1393, Strindbergsgatan 31, 115 13 Stockholm, Sverige är det företag som tillhandahåller hemsidan www.sweetstuff.se. Med orden ”vi, våra, vårt och oss” i dessa köpevillkor avses Samsioecommerce AB. Vill du komma i kontakt med oss rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via e-post: kundservice@sweetstuff.se

För att kunna beställa varor från vår hemsida måste du ha fyllt 18 år eller ha förmyndares godkännande vid beställning.

Genom att använda och göra köp genom denna webbsida så förbinder du dig till följande villkor. Därför ber vi dig att noga läsa igenom villkoren innan du använder sidan eller förbinder dig. Vi reserverar oss för fel i text, bilder och priser.Vi förbehåller oss rätten att ändra nedan angivna köpevillkor. Eventuella ändringar är gällande tidigast 30 dagar efter det att vi gjort de ändrade villkoren tillgängliga på hemsidan. De allmänna villkor som gäller, är för dina köp på och användning av, webbsidan www.sweetstuff.se. Dessa villkoren utgör ett avtal mellan dig och Samsioecommerce AB.

Alla försök att begå bedrägerier kommer att rapporteras till polisen. Samsioecommerce AB förbehåller sig rätten att avbryta ett köp om misstankar om brott uppstår.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Alltid fri frakt
Snabb leverans på 1-5 arbetsdagar
Över 100 000 nöjda kunder