Samsioe Invest, org. nr. SE890120004101, Linnégatan 51, 114 58 Stockholm, Sverige är det företag som tillhandahåller hemsidan www.sweetstuff.se. Med orden ”vi, våra, vårt och oss” i dessa köpevillkor avses Samsioe Invest. Vill du komma i kontakt med oss rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via e-post info@sweetstuff.se

För att kunna beställa varor från vår hemsida måste du ha fyllt 18 år eller ha förmyndares godkännande vid beställning.

Genom att använda och göra köp genom denna webbsida så förbinder du dig till följande villkor. Därför ber vi dig att noga läsa igenom villkoren innan du använder sidan eller förbinder dig. Vi reserverar oss för fel i text, bilder och priser.Vi förbehåller oss rätten att ändra nedan angivna köpevillkor. Eventuella ändringar är gällande tidigast 30 dagar efter det att vi gjort de ändrade villkoren tillgängliga på hemsidan. De allmänna villkor som gäller, är för dina köp på och användning av, webbsidan www.sweetstuff.se. Dessa villkoren utgör ett avtal mellan dig och Samsioe Invest.

Alla försök att begå bedrägerier kommer att rapporteras till polisen. Shape by Woman förbehåller sig rätten att avbryta ett köp om misstankar om brott uppstår.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.