Om Sweetstuff

Sweetstuff.se är en e-handelsplattform som varit i bruk sedan år 2016 och ägs av koncernen Samsioecommerce AB, organisationsnummer; 559164-1393. Vi kan stolt säga att vi har vuxit med raketfart och att vi idag har flera tusen kunder som handlar hos oss varje månad.

 


 

Affärsidé

Sweetstuffs affärsidé är att sälja användbara vardagsprodukter till ett rimligt pris. Vi anpassar vår försäljning och sortiment efter säsong och årstid och vi brinner för att presentera de senaste nyheterna och trenderna på marknaden. Vi säljer allt ifrån sportkläder, heminredning och mode samt det senaste inom teknikens värld. Vår målsättning är att lyssna på våra kunder, deras önskningar och behov, för att tillsammans växa, utvecklas och att ständigt sträva efter att bli bättre.

 


 

Produktutveckling och Kvalité

Vi tror att hållbarhet och kvalité lönar sig i längden, därför jobbar vi ständigt med produktutveckling och att ta fram produkter med hög kvalité som kunden kan nyttja under en längre tid. Detta är både skonsamt för miljön men också för plånboken.

 


 

Trygg E-handel

Du som kund ska alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss, därför uppfyller vi kraven för Certifierad E-handel som är fastställd av Nordisk E-handelscertifiering. Vi har valt att använda Klarna Bank som betalningsmetod för att säkerställa att alla betalningar sker på ett tryggt och säkert sätt. Alla våra produkter skickas via postnord.

certifierad ehandel

 


 

Din åsikt gör skillnad

Vi älskar feedback och att lösa problem, tveka inte att kontakta oss genom att trycka HÄR eller direkt via: kundservice@sweetstuff.se så återkommer vi till dig så snart vi kan!